Usluge ordinacije

Pogledajte što Vam je sve na raspolaganju

 
     
 
 
 

 

Naše usluge:

Dječja stomatologija

Briga o mliječnima zubima koja uključuje popravke mliječnih zubi (izuzetno je važno popravljati mliječne zubne kako ne bi došlo do njihovog preranog gubitka koji vodi u nastanak ortodonskih anomalija – mliječnih zubni čuvaju mjesto za trajne zube). Cilj je da se djeci usadi navika održavanja oralne higijene i redovitih odlazaka zubaru bez bolnih i traumatičnih iskustava koja nastaju zbog neugodnih intervencija uzrokovanih zanemarivanjem zubnog zdravlja.

Preventivna stomatologija

Važno je naglasiti da preventivna stomatologija nije orijentirana samo na djecu vrtićke dobi, već i na školarce i adolescente gdje se prati prelaz iz faze mliječnih u fazu trajnih zuba. Taj prijelaz je jedan od najintenzivnijih perioda i neizmjerno je važno intervenirati na vrijeme budući tu fazu karakterizira sklonost brzom karijesu, a istovremeno se može raditi i praćenje eventualnih ortodonskih problema kako bi se iskoristio rast u svrhu ortodonske korekcije.

Restaurativna stomatologija

U ovoj ordinacije možete dobiti sve usluge vezane uz restaurativnu stomatologiju kao što su estetski ispuni te liječenje mekih i tvrdih zubnih tkiva najmodernijim materijalima i postupcima. Naglasili bi da nam je tendencija na minimizaciji bola te s većina postupaka radi pod lokalnom anestezijom čime oni postaju praktični bezbolni.

Protetika

U protetici nudimo sve protetske radove od mobilnih totalnih proteza do izrade kompliciranih protetskih rješenja baziranih na implantatima. Naravno, u ponudi su nam i klasični keramički mostovi, kao i modernije cirkon keramički radovi.

Estetska stomatologija

Naglasak je na optimalnim rješenjima koja će pacijentu popraviti neestetski izgled zuba i okolnih tkiva, sa tendencijom dobivanja prirodnog izgleda. U tu svrhu izrađuje se čitav niz protetskih radova kao što su ljuskice, krunice, mostovi, implatološki radovi, regenerativni kirurški zahvati i sl.

Implantologija

U mogućnosti smo ponudit širok spektar implantoloških radova, od nadoknade jednog izgubljenog zuba do implantološko rješenja potpuno bezubih čeljusti. Radimo sa implantatima tvrtki NobelBiocare i Astratech koje su poznati po kao sigurni i dugotrajni implantati što se temelji na višegodišnjim kliničkim testovima.

Ortodoncija

Cjelokupna ortodonska terapija djece i odraslih, bazirana je na suvremenom Dental CAD pristupu, tj. računalno podržanom individualnom terapijom. Saniramo sve ortodonske probleme, od postavljanja jednostavnih aparatića u djece do kompliciranih rješenja korištenjem ortodonskih implantata.

Oralna kirurgija

Provodimo i klasične postupke oralne kirurgije kao što su operativno vađenje umnjaka, komplicirano vađenje zuba, resekcije, uklanjanje granuloma, cista i sl.